Gyakran ismételt kérdések

Általános információk

A szabadulószoba egy olyan különleges csapatjáték, ahol a játékosoknak 60 perc alatt logikai és ügyességi feladványok teljesítésével kell megoldaniuk egy küldetést vagy kijutniuk egy bezárt szobából. A játékhoz tartozik egy kerettörténet, amit a játékmester mesél el a játékosoknak, illetve amikor elakadnak, akkor a feladványok megoldására való utalásokkal segíti őket a továbbhaladásban. A játék garantált kikapcsolódást és különleges élményt nyújt 6-99 éves kor között bárkinek, aki szeretné jól érezni és próbára tenni magát egy teljesen újszerű környezetben.

Mindenkinek, aki nyitott az újszerű, különleges élményekre és hajlandó kicsit megdolgoztatni az agyát. Nálunk mindenki megtalálja a számítását és a szórakozás garantált! Baráti társaságok, családok, szerelmes párok, kollégák és iskolás csoportok egyaránt jól érzik magukat nálunk!

A minimális csapatméret 2 fő, a maximális csapatméret pedig általában 6 fő. Erről a foglalás során, a jegyek kiválasztásakor kaphatsz részletesebb információt. Az optimális csapatméret 4 fő, hiszen a csapatmunka ekkor érvényesül a legjobban, illetve alapvetően elmondható, hogy a feladványok megoldása annál nehezebb, minél kevesebben vagytok. 6 főnél több résztvevő esetén előzetes egyeztetés szükséges.

A pályáink létszámkorlátját a hely méretének megfelelően és a játékélmény figyelembe vételével alakítottuk ki. Mi azt javasoljuk, hogy ha többen lennétek, mint a megengedett
maximális létszám, akkor inkább játsszatok több csapatban, hogy garantált legyen az élmény.

A játék alsó korhatára 6 év. 6-tól 14 éves korig csak szülői felügyelettel lehet részt venni a játékban.

Megoldható, viszont minden esetben előzetes egyeztetést igényel, ezért kérjük, hogy lépjetek velünk kapcsolatba.

Egyáltalán nem! A szobáink célja, hogy minden korosztály jól érezze magát. Beléptek, elindul az óra, beleképzelitek magatokat az általunk kreált világba, ahonnan logikai
feladatok megoldásával szabadulhattok ki vagy teljesíthetitek a küldetéseteket.

A szobák mérete pályánként változó, de a helyiségek általában 6 fő befogadására is kényelmesek, ezért nem fogod rosszul érezni magad a bezártságtól.
Igen, természetesen! A játékaink alapvetően nyelvtől függetlenek és játékmestereink angolul is tudnak segítséget nyújtani.
Nem, a játékaink teljesen biztosángosak a kismamákra nézve. 🙂 Nem lesz szükséged komolyabb fizikai erőkifejtésre és a pályáink nem ijesztőek. Gyertek el, jól fogjátok magatokat érezni!
Bármilyen hétköznapi öltözetben jöhetsz, de javasoljuk, hogy kényelmes öltözetben érkezz, hogy a legkevésbé se akadályozzon a mozgásban. A pályáinkon nincs szükség komolyabb erőkifejtésre, de olyan ruhára lesz szükséged, amiben könnyen le tudsz hajolni.

Igen, természetesen szívesen látunk titeket! Max 12 főig szülinapi partyk-csapatépítő trainingek-leány és legénybúcsúk lebonyolítását is vállaljuk, bővebb információ a szolgáltatások oldalon vagy személyesen a Hírös Escape Room szabadulószobában.

Hozhattok magatokkal ételt és italt, de előzetes egyeztetés szükséges.
A játék során mindig kiemelt figyelmet fordítunk a játékosainkra. Zárt láncú Kamerarendszer, pánikgombok, tűzjelző és oltó készülékek segítségével törekszünk a legnagyobb biztonságra.

Foglalás, fizetés, módosítás, lemondás

A weboldalunk menüpontjában egyszerűen, pár perc alatt foglalhatsz játékot. Válaszd ki az időpontot, a neked szimpatikus pályát és a létszámot, majd pár személyes adat megadása után már le is foglaltad a játékot!
Játékaink rendkívül népszerűek és gyakran hetekre előre sincsenek szabad időpontjaink, ezért jelenleg csak előzetes foglalással tudunk csapatokat fogadni. , hogy pár perc alatt kiválaszthasd és lefoglalhasd a neked tetsző időpontot! Amennyiben aznapra szeretnél foglalni, akkor telefonon érdeklődj, szerencséd is lehet +36703712134

Kérjük, írd meg az ügyfélszolgálatnak a foglalásod számát és a kívánt új időpontot és örömmel segítünk neked! Itt tudsz velünk kapcsolatba lépni: hirosescaperoom@gmail.com.

Fontos, hogy foglalásod előtt minimum 24 órával jelezd ezt ügyfélszolgálatunkon.

Játékodat díjmentesem lemondhatod vagy áthelyezheted új időpontra.

A foglalást, ha módosítani  vagy törölni akarja, akkor a hirosescaperoom@gmail.com -ra küldje az információkat. Aznapi foglalás lemondását kérem időben jelezze, mert még lehet, hogy ki tudjuk adni másnak az időpontot, gondoljuk ez nem nagy kérés…..

Ha valamiért félbemaradt a foglalásod, akkor nincs más dolgod, mint újrakezdeni a folyamatot és lefoglalni az általad kívánt időpontot. Amennyiben a hiba továbbra is
fennáll, akkor lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt: hirosescaperoom@gmail.com

Amennyiben technikai hiba lép fel a foglalásod során, kérlek, próbáld újra a foglalást! Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, akkor kérünk, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt: hirosescaperoom@gmail.com

Minden foglalásról visszaigazoló emailt küldünk az általad megadott email címre. Ha pár percen belül nem kapod meg a visszaigazoló emailt, először nézd meg a promóció vagy a
levélszemét (spam) mappádban is, ha itt sem találod, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt: hirosescaperoom@gmail.com

Kapni fogsz egy emailt egy linkkel, ahol be tudod fejezni a fizetést. Ellenőrizd a levélszemét (spam) mappádat is! Ha nem sikerül, akkor lépj kapcsolatba velünk itt: hirosescaperoom@gmail.com

Kupon, utalvány, ajándékutalvány

A legegyszerűbben a weboldalunkon keresztül, az ajándékutalvány menüpontban tudsz vásárolni. Ez a menüpont akkor aktív, ha valóban van aktuális ajándékutalványunk. Választhatsz digitális ajándék utalványt, melyet emailben, azonnal megkapsz a vásárlás után, viszont ebben az esetben nem tudsz készpénzzel fizetni. Banki átutalás esetén csak akkor kapod meg, ha a pénz megérkezett a számlánkra Laki Krisztián 10401165-50526756-77531012 ( közleménybe írd be a nevedet-email címedet és hogy Ajándékutalvány vásárlás, de vigyázz néha az utalás akár 2 napba is telhet). Amennyiben utalványod nyomtatott ajándékkártyaként szeretnéd megkapni, átveheted a játékhelyszínen ( +300 ft költsége van ). Ezt megrendelheted előre a weboldalunkon, de bármikor besétálhatsz nyitvatartási időben és játékmestereink szívesen segítenek neked. Lehet
fizetni SZÉP kártyával is, mindhárom szolgáltató által.

A játék időpontjának  beváltási határidőn belül lennie és  a foglalást is minden esetben meg kell tenned eddig a dátumig! Amennyiben utalványod beváltási ideje lejár van lehetőség egyszeri hosszabbításra 2000ft ellenében, ekkor 1 hónappal tudjuk kitolni a lejárati időt.

A kupon a rajta szereplő érvényességi időn belül használható fel foglalásra. A kiállítástól számított 6 hónapig érvényes, amennyiben utalványod beváltási ideje lejár van lehetőség egyszeri hosszabbításra 2000ft ellenében, ekkor 1 hónappal tudjuk kitolni a lejárati időt.

Szívesen segítünk! Kérjük, írj az ügyfélszolgálatnak itt: hirosescaperoom@gmail.com vagy hívd a +36703712134-es telefonszámot

Minden vásárlásról küldünk egy automatikus visszaigazolást az általad megadott email címre. Kérjük, először várj 5-10 percet és ne felejtsd el megnézni a levelezőrendszered
levélszemét (spam) mappájában is! Ha ott sem találod, akkor írj az ügyfélszolgálatnak itt: hirosescaperoom@gmail.com vagy hívd a +36703712134-es telefonszámot.

Ajándékutalvány rendelés során weboldalunkon csak Bankkártyával tudsz fizetni. Van lehetőség banki átutalással, Szép kártyával vagy készpénzzel vásárolni, ezzel kapcsolatban hívd a +36703712134-es telefonszámot.

Exploratory Adventure Game

A szabadban játszható felfedezős kalandjáték, egy kerettörténet alapján kell különböző helyszíneket és feladványokat megoldanotok. Válaszd ki a küldetést melyet játszani szeretnél, vásárold meg hozzá a belépési kódot, majd a weboldalon belépés után el is kezdhetsz játszani.

Az élményhez nem kell más, csak ti magatok és egy  mobiltelefon. A mobilon fognak megjelenni a különböző feladatok.

Nincs megkötés a létszámban ( max 6 fővel ajánlott ), de a mobiltelefonos csatlakozás csak egy  készülékig engedélyezett.

Amennyiben lehetséges minél jobb minőségű mobil internet szükséges a játékhoz, max 100 mb adatforgalommal/készülék.
Természetesen, a lényeg, hogy legalább egy mobil legyen nálatok a feladványok megtalálásához és megfejtéséhez.
Nem kell, a játék webes felületen működik, nincs szükség egyéb kiegészítő alkalmazásra.

A játék nincs időhöz kötve, bármikor elkezdhetitek a lényeg, hogy a vásárlástól számított 6 hónapon belül be kell fejezni. A belépési kód megadása után aktiváljuk a játékodat és
amint a végére értek természetesen passzív állapotba fog kerülni, tehát amint befejezitek a kalandot a belépési kód inaktívvá válik.

A weboldalon lehet bankkártyás fizetés, a befizetés után pár percen belül e-mailben kapjátok meg a visszaigazoló üzenetet és a belépési kódot. Banki átutalás esetén akár 2 napot is elhúzódhat a befizetés könyvelése, de amint megérkezik szintén visszaigazoló e-mailben kapjátok meg a belépési kódot. A helyszínen is van lehetőség vásárlásra, itt egy űrlap kitöltésével azonnal tudunk belépési kódot biztosítani. 

Nem találta meg a kérdésére a választ? Kérem írjon nekünk ( hirosescaperoom@gmail.com ) vagy telefonáljon ( +36 70 371-2134 ) bizalommal.

Hamarosan megnyitjuk vadonatúj pályánkat! Figyeljétek a részleteket!