Szabadulószoba Kecskeméten
3 szabadulószobával és 3 kalandjátékkal várunk mindenkit.
Gyere a barátaiddal, családoddal, szabadulj ki még ma.
Időpontot foglalok
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Kattints ide
Previous slide
Next slide

Elátkozott dzsungel

10.000
Forinttól

A régi dzsungeles pályánk felújított változata. A történet egy mágusról szól aki sötét varázslatokkal átkozza el a dzsungelt, melyből 80 perc alatt kell kiszabadulnotok. Készülj fel… küzd le a félelmed… tisztítsd meg az elméd… törd meg az átkot! Tapasztalattal nem rendelkező játékosoknak ajánljuk!

80 nap alatt a föld körül

10.000
Forinttól

80 nap alatt a Föld körül, izgalmas kalandtúra a Gizai piramisok sírkamráiban, India buddhista templomaiban, Óceánia cápáktól hemzsegő veszélyes tengereiben, Amerika monumentális felhőkarcolói között, Antarktisz félelmetes jéghegyein, a titokzatos Kínai nagy falon és London kísérteties utcáin. Tapasztalattal rendelkező játékosok előnyben, de kezdők is kipróbálhatják!

Rejtély a vadászkastélyban

10.000
Forinttól

Lakiváry Aurél gróf mitikus lények felkutatásával foglalkozik, azonban az utolsó küldetéséről nem tér haza. A nyomok a gróf úr vadászkastélyába vezetnek, a pontos idő ekkor 22:40, már csak 80 perc és éjfélt üt az óra, amikor is ha nem jársz sikerrel, valami örökre megváltozik…  Tapasztalt játékosoknak ajánljuk!

Szabadtéri kalandok

Kecskemét belvárosában játszható szabadtéri felfedezős kalandjáték. Aki szereti a Da Vinci Kód történetét és szeretné ezt “kecskeméti” verzióban egy detektív játék keretében megoldani, annak itt a remek lehetőség! Okostelefonra és kb 20 mb mobilnetre lesz szükséged. Minden játékos egyszerre csatlakozik a CityRoom webes felületére, ahol minden instrukciót megtaláltok a kalandtúrához. Ne feledd: “Vár a város!”

Hírös City Room

Felnőtteknek

A feladatok leginkább felnőttek részére lettek kitalálva.

Hírös City Kids Room

Gyerekeknek

A feladatok leginkább gyerekek részére lettek kitalálva.

Hírös Forest Room

Mindenkinek

Utazás a világ körül, izgalmas kalandjáték a kecskeméti Arborétumban. Fedezd fel bolygónk különböző tájait és az ott található élőlényeket, egy szempillantás alatt utazhatsz a különböző kontinensek között, megnyitod a térkaput és már ott is vagy ahol csak szeretnéd.

Az egyetlen szabadulószoba kecskemét és vonzáskörzetében

Kecskemét egyetlen szabadulószobája mely 2020-10-15-én nyitotta meg kapuit az Elátkozott Dzsungel pályával. 2021-11-15-én én jött a következő szint a 80 nap alatt a Föld körül, majd 2022-09-02-vel pedig megnyitottuk a Rejtély a vadászkastélyban pályánkat.
Az „escape room” megvalósításánál figyelembe vettük, hogy az efajta szórakozás csak bizonyos célcsoportokat szólít meg, ezért a kivitelezésnél figyeltünk arra, hogy kortalanná tegyük a szobát, így lényegében minden korosztálynak „is” szól a Hírös Escape Room

elégedett ember
0 +
sikeres szabadulás
0 +
bezárt perc
0 +
elégedettség
0 %

Hírös Escape Room – Rendezvény.

Üdvözöljük a rendezvényszervezés szolgáltatásunknál! Ha egy emlékezetes és felejthetetlen bulira, partira élményre vágyik, akkor nálunk a helye. Célunk az, hogy segítsünk megteremteni egy felejthetetlen partit, mely minden résztvevő számára örömöt és boldogságot nyújt.

Szolgáltatásunk teljes körű rendezvénytervezést és lebonyolítást kínál. Legyen szó gyermek, tinédzser vagy felnőtt születésnapról, leány – legénybúcsúról, csapatépítésről, gyermekzsúrról, mi gondoskodunk a részletekről, hogy Önnek csak a vendégeire kelljen koncentrálnia és élveznie az partit.

Hamarosan megnyitjuk vadonatúj pályánkat! Figyeljétek a részleteket!